17 Temmuz 2014 Perşembe

Soslu Borek (Kiymali,Ispanakli)


 Soslu Borek (Kiymali,Ispanakli)

2 Yufka

1 avuc kadar kiyma
1 sogan
Karabiber,Tuz

1 kase ispanak
Tuz,karabiber

Islatmak icin :Yarim cay bardagi siviyag,1 cay bardagi kadar su

Uzerine :Sarimsakli yogurt,kirmizibiberli tereyag,istege gore nane


Yapilisi
Kiymayi ve sogani kavurup baharatini ekleyin. 1. yufkayi acip her yerine siviyagli su serpin. Kiymali ici esit olarak paylastirdiktan sonra rulo yapip 2 parmak kalinliginda kesin.

2. yufkaya da ayni islemleri ispanak (cigden) kullanarak yapip yaglanmis firin tepsisine yerlestirin. Uzeri hafif kizarana kadar pisirin. Sicakken sarimsakli yogurt dokup tereyag gezdirin
istege gore nane serpin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder